torsdag 10 januari 2019

5 veckor

Tänk redan 5 veckor!
Finaste killarna alltså<3
Idag tog vi hjälp av babyhusse när vi skulle ta foton.
Tror de tyckte babyhusses stora händer var riktigt sköna
för de blev som små gele`klumpar .

Malte med en vikt på 2230 g

Svante vikt 2370 g
Lite kul att trots att de nu äter uppblött torrfoder som jag värmer 
i micron ,fortfarande följer sina kurvor med nästan samma skillnad i vikt.
Små tjockisar =)
Idag är veterinärbesiktnings tid bokad, det blir den tisdagen den 29/1.
Äntligen kan man också se på SKK deras registrering!
Tycker det är lite speciell känsla.
SE11012/2019Coola Cox Putte Prinskorv
SE11013/2019Coola Cox Julle Köttbulle

Har ni sett vilken gosig valpmage?

Den vill jag sova på hälsar Malte!




4 kommentarer:

anne-christine sa...

Vilka små charmtroll!

Marianne sa...

Den sköna liggstilen som Svante har hade Malte aldrig kunnat ha. Hade blivit rent för lång startsträcka när något händer. Våra fina bushjärtan 💖

anne-christine sa...

Ja, han är lite som tjuren Ferdinand under korkeken, den lille Svante (fniss). I alla fall just nu. Men man kan aldrig veta. Kanske döljer sig en riktig liten äventyrare i den lilla mulliga kroppen. För ut på äventyr ska vi, när det väl blir dags.
Förutom allt annat som hör till med att fostra en valp, ska vi i sommar träna på att åka båt (både kanot och motorbåt. Rasmus, vår lille Havanais är ju van. Men nu får vi lite börja om från början igen). En och annan (lite kortare) golfrunda blir det nog också. Kan låta lite trist ur hundsynpunkt, men alldeles förträffligt om man ska träna lydnad. Ihhh, vad roligt det ska bli.
Marianne; kunde inte ha sagt det bättre själv. "Våra fina bushjärtan"

Marianne sa...

Ja vilka underbara små killar vi får äran att ta hand om och vårda så ömt. Är så glad att en bekant pratade så varmt om Carina och Gunilla, så att vi hamnade här, och att just vi (ni och vi) får dela all tid med våra bushjärtan. Både Malte och Svante blir just vad de ska va, EN I FAMILJEN. Härligt när du berättar om båtturer och golfrundor. Vi ser själva fram emot en runda till Norge, där vi byter vår skog mot berg och hav och en massa andra utflykter. Som vi sa när vi träffades hos Carina "lyckliga oss" Ska bli spännande och se hur katterna här hemma reagerar ... men de är vana vid vår förra cocker, älskade Abbe (en röd underbar kille). Hörs igen!!